6x handige apps voor in Parijs

apps voor in parijs

Je smartphone is onmisbaar, daarom hier een paar handige handige apps die zeker van pas gaan komen tijdens een bezoek aan Parijs.

NEXT STOP PARIS

Moeite met de Metro? Nu niet meer. Met een druk op de knop verteld deze app je welke lijn je moet pakken, waar je moet overstappen en hoe lang je reis duurt. Hij is ook nog eens Nederlandstalig. Onmisbaar!

IENS (Voorheen La Fourchette)

Werkt ook in Parijs – Hándig!

Reserveer gemakkelijk een plekje bij je lievelingsrestaurant. Deze app is extra handig in het weekend,  zo krijg je zelfs op vrijdag- en zaterdagavond de beste tafeltjes. Is toch alles vol? Dankzij deze app ontdek je meteen nieuwe favorieten.

FOURSQUARE

Foursquare werkt overal ter wereld en handig voor het zoeken van bezienswaardigheden, restaurants en uitgaansgelegenheden op basis van locatie en beoordeling.

Werkt snel en eenvoudig. 

ULMON PARIS

Met Ulmon stel je je eigen reis samen. Vink simpelweg de plekken die je wilt bezoeken aan en creëer je eigen wandelroute. De app is Engelstalig en alleen beschikbaar voor IPhone gebruikers.

OÙ FAIRE PIPI À PARIS?

Is de nood hoog? Deze app laat je alle openbare toiletten in de buurt zien. Où faire pipi à Paris kost €1,09 in de appstore, maar is het geld meer dan waard. De vormgeving is ontzettend leuk en hij geeft je een uitgebreide beschrijving en route per toilet. Je moet wel een beetje Frans kunnen lezen.

Liever een gratis app? Download dan CITY TOILETS.

LES MARCHES DE PARIS CONNECTES

Deze app zoekt de lokale markt voor je op. Erg fijn als je zin hebt in verse Franse specialiteiten of je gewoon even lekker rond wilt struinen.

One thought on “6x handige apps voor in Parijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *