Niet zo gek op de Franse keuken? 3x Aziatisch eten in Parijs

Niet zo gek op de Franse keuken? 3x Aziatisch eten in Parijs

Aziatisch eten in Parijs, voor toeristen is dat vloeken in de kerk. Hoewel ik dol ben op de Franse keuken ben ik zeker net zo gek op Aziatisch eten, en het is vaak ook net iets goedkoper.

 

KBG 

Midden op de Saint-Germain en toch niet overspoeld door toeristen. Dit is mijn absolute favoriet voor dîner. Ik ben een fan van Koreaans eten, maar een goed Koreaans restaurant vinden is een lastige opgave. In Nederland heb ik er nog geen gevonden (tips zijn welkom!) dus zodra ik in Parijs ben haast ik me hierheen. 

Je kan hier zeker terecht voor Bimimbap of Kimchi, maar KBG is geen traditioneel Koreaans restaurant. Franse klassiekers als Foie Gras krijgen een Koreaanse touch. Ik zou je dan ook aanraden om voor het verrassing plateau te gaan. 

Wat ook zeer prettig is, dit dat KBG in tegenstelling tot de meeste Koreaanse restaurants nooit werkt met varkensvlees. 

 

KBG Paris

14 Rue du Dragon

lunch 12.00 tot 15.00 uur

dîner van 19.00 tot 23.00 uur

Op zondag gesloten 

KBG PARIS korean food Paris

 

The Cod House

Zin in (fushion) Japans? Dan ben je bij The Cod House op de juiste plek. 

The Cod House is een ideale plek voor grote groepen. Het menu is erg divers, van traditionele sushi tot aan Patatas Bravas met een wasabi saus (aanrader!). Er staat voor iedereen wel iets op de kaart. Het eten word in kleine porties geserveerd zodat je veel verschillende dingen kan proberen. Delen is proeven! Het is creatief, vernieuwend, sfeervol en lekker centraal.

 

The Cod House 

1 Rue de Condé

lunch van 12.00 tot 14.30 uur

dîner van 18.00 tot 23.00 uur

elke dag geopend

the cod house Paris

 

Ippudo Ramen 

Ippudo maakt niet alleen ramen in waanzinnige bouillon, maar ook heerlijk gyoza. Wat ook prettig is: Ippudo is een goede budget optie én je vind ze op meerdere plekken in de stad. Standaard tjokvol, hartelijke sfeer en snelle bediening. 

 

Ippudo Ramen

 

74-76 Rue Jean-Jacques Rousseau

14 Rue Grégoire de Tour

6 Place Jacques Bonsergen

ip

 

 

 

 

.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *