Bachelorette in Parijs? Dit moet je doen!

 

 

Bachelorette in Parijs? Oui, Lucky me!

Hoewel er niet veel verkeerd kan gaan in een mooie stad als Parijs, was dit de bachelorette van mijn dromen. Omdat het best lastig organiseren is (en omdat ik de tijd van mijn leven heb gehad) deel ik hier wat ik heb gedaan met mijn bachelorette. Doe er je voordeel mee!

 

Een laat diner bij Le Grand Cafe 

Le Grand Cafe is 24 uur open en daar kan je dus nog na middernacht een Frans dîner bestellen. Het is een typisch Frans restaurant met een prachtige inrichting. 

Tip: De Foie Gras van Le Grand Cafe is de beste die ik ooit geproefd heb!

 

Le Grand Café des Capucines

4 Boulevard des Capucines

bachelorette parijs le grand cafe opera

Nachtwandeling van Opera Garnier naar het Louvre

Parijs wordt niet voor niets de lichtstad genoemd. De stad is tot diep in de nacht prachtig verlicht en dat vraagt om een avond wandeling. Loop via Opera Garnier richting Place Vendôme naar het Louvre Museum. 

 

Ontbijten bij LouLou 

LouLou bied een ‘service continu’, dus je kan ontbijten, lunchen én dineren –  de hele dag door! Als je alleen een borrel wilt drinken, kan dat ook. Er is een fijn terras wat in de winterdag wordt overdekt en verwarmd. Op het menu staan eenvoudige gerechten die met liefde worden bereid. Je vind hier gezonde opties als avocado toast en acai bowls tot aan snacks als burgers of fish and chips. Voor een hoofdgerecht betaal je ongeveer 13 euro, wat erg goedkoop is voor een plek op de Saint- Germain. 

De prijs en sfeer maakt LouLou uitermate geschikt voor grote groepen. 

LouLou Friendly Dinner

90 Boulevard Saint-Germain

Louloufriendly dinner parijs bachelorette

Picknicken bij de Eiffeltoren 

Hiervoor kan de beste boodschappen halen bij La Grande Epicerie. Daar vind je heerlijke snacks als kaasplankjes, vijgencompote en truffelchips. De wijn kan je beter bij een Carrefour halen, daar is een goedkope wijn al gauw lekker. Ook verkopen ze hier gekoelde wijnen. 

Van La Grande Epicerie kan je via Les Invalides naar de Eiffeltoren wandelen. Dit is een leuke wandeling van ongeveer 10 minuten. bachelorette in parijs picknick Eiffeltoren

Feesten bij La Bellevilloise

Ik vond het lastig om een goed stap adresje te vinden in Parijs. Ik hou zelf niet zo van technoclubs, maar ik hou er wel van om te dansen. Bellevilloise dan een goede plek. Ze hebben ook een restaurant en een terras waar je leuk kan borrelen tot middernacht. Vanaf 23.30 uur is de club open. 

Tip: Als je eerst gaat eten of borrelen in het restaurant, is de toegang tot de club gratis!

Bellevilloise

19-21 Rue Boyer

 

Kater brunch in de Marais 

Le Bon Pêcheur is een instafamous restaurant dat bekend staat om zijn typisch Franse terras. Het is dan ook een fijn café in het hart van de Marais. Het is heerlijk om na de brunch nog even te gaan winkelen in de Marais, of een wandeling te maken richting de Saint-Germain. 

Le Bon Pêcheur

14 Rue Pierre Lescot

le bon pêcheur paris bachelorette

Nog andere tips voor een geslaagde bachelorette in Parijs: 

Zorg dat op je op tijd boekt 

Boek de Thalys minimaal 3 maanden voor vertrek voor de beste prijs. Je hotel kan je het best al een halfjaar van te voren boeken. Lukt dat niet? Zorg dan dat je een hotel neemt met een gratis annuleer optie, zodat je altijd nog voor een last-minute aanbieding kan switchen. 

Shop tips

Er is niets leuker dan met een groep meiden te gaan shoppen, of op vintage jacht te gaan! Bij Ragtime vind je de tofste designer vintage. Bij Bobbies in de Marais ben je iets goedkoper uit. 

Eten in Parijs

Uiteten gaan met groep kan lastig zijn in Parijs omdat de hipste cafes en restaurants snel vol zitten rond etenstijd (vooral in het weekend). Maak daarom je reservering van te voren.

Wil je een bachelorette organiseren in Parijs en kom je er echt niet uit? Neem dan hier contact met ons op.

Wie weet kunnen we je wel helpen.

 

 

 

 

.