Zo boek je voordelig een hotel in Parijs

Parijs is nu eenmaal een toeristenstad. De hotels zijn daarom prijzig. Voor een gemiddeld vier sterren hotel in het centrum betaal je tussen de €100,- en €130,- per nacht. Gelukkig zijn er een aantal manieren om goedkoper te verblijven in de stad van de liefde. 

Zoek voordelig een hotel in Parijs met de volgende tips

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van bookings.com. Zo word je op de hoogte gehouden van acties en kortingen. Voor Parijs zijn er vaak last minute deals! Boek een hotel met volledige restitutie. Stel dat je een volledige deal vindt vlak voordat je gaat, kan je altijd nog switchen. 
  • Op secretescapes.nl vind je luxe hotels voor goede prijzen. Soms worden hier ook complete reizen aangeboden inclusief Thalys tickets. Let hierbij wel altijd goed op de actievoorwaarden.
  • Als je een hotel hebt gevonden dat je bevalt, kan je ook proberen te boeken via de site van het hotel zelf. Dit kan je soms zelfs twintig euro per nacht schelen.

Drie van mijn favoriete hotels in Parijs zijn: 

Hotel Mayet – Tussen de €80,- en  €100,- euro per nacht.

Budget keuze! Als je Hotel Mayet op tijd boekt kan je er al slapen voor tachtig euro per nacht. 

Hotel Mayet is niet duur en een prima hotel. Het hotel ligt vlakbij Rue de Sevres. Haal je ontbijtje bij Coutume Café, dat zit hier om de hoek!

voordelig een hotel in Parijs mayet 1      voordelig een hotel in Parijs - mayet 2

 

Hotel Paradis – tussen de €100,- en €200,- euro per nacht

Lekker hip en modern en midden in de stad. Wat wil je nog meer?

voordelig hotel paradis 1     voordelig hotel paradis 2

 

Hotel COQ  – tussen de €115,- en  €200,- euro per nacht

Dit hotel is zo mooi vormgegeven dat het wel een Pinterestbord lijkt. De kippen leggen in de vroege ochtend een vers ei voor bij jouw ontbijtje. Is dat niet speciaal?

Voordelig hotel coq        

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *