Braun Notes Coffee

Braun notes coffee paris

 

Via Instagram ontdekte ik Braun Notes Coffee. Ik zag de meest indrukwekkende ontbijtjes voorbij komen. Fruitbowls, mueslibowls en koffie die geserveerd worden in halve kokosnoten. Dat levert knappe Instagram plaatjes op.

Braun Notes wil een gezonde en gastronomische keuken aanbieden. Het menu verandert elke maand. Het brood wordt geleverd door een Parijse bakkerij. Op doordeweekse dagen kan je voor een formule menu gaan. Voor twaalf euro kies je dan een gerecht, een drankje en een dessert, wat voor Parijse begrippen best goedkoop is voor een lunch. De falafel is een echte favoriet onder de vaste klanten en de falafel burger kan ik dan ook echt aanraden! Ook hebben ze heerlijke desserts:  taartjes, bananenbrood, brownies of citroentaart. Vooral het kokostaartje is mijn favoriet.

De sfeer van Braun Notes is erg aangenaam. Het tentje heeft een industriële look door het gebruik van hout en koper.

Ik heb een aantal keer een poging gedaan om tijdens lunch (in Parijs is het lunch spitsuur tussen 13:00 en 14:00 uur) een plekje te bemachtigen bij Braun Notes Coffee, maar helaas stond er een enorme rij voor de deur. Het is een beter plan om dit cafeetje te bezoeken na 15:00 uur voor een late lunch of gewoon voor heerlijke kop koffie.

Voor degene die net zo enthousiast wordt van de kokosnoten op Instagram: Deze zijn (helaas) alleen in het weekend verkrijgbaar. In het weekend serveert Braun Notes haar lunch vanaf 11:00 uur.

Braun Notes Coffee

31-33 Rue de Mogador

Metro: Trinité – d’Estienne d’Orves

Instagram: @braunnotescoffee

 

Braun Notes Coffee Parijs                     tip braun notes coffee

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *