Hardware Société cafe

Hardware Société cafe

Uitgehongerd na een wandeling in de Montmartre kan je bij Hardware Société cafe (ook wel Hardware Society cafe genoemd) je hart ophalen voor een fantastische lunch.

Het concept van het restaurant komt uit Melbourne. Als interieur liefhebber word ik ook ontzettend blij van de inrichting. Er hangen namelijk leuke behangetjes op de muur en de warme dranken worden geserveerd in verschillende Engelse theekopjes. Dat maakt het meteen gezellig. In tegenstelling tot de meeste Parijse lunchrooms, kunnen grote groepen hier ook terecht.

Het eten is echt fantastisch. De borden worden met veel liefde opgemaakt en ik werd verrast door de bijzondere smaken. Op het menu staan heerlijke gerechten als bijvoorbeeld geroosterde paddenstoelen, smashed avocado’s en toast met peren crumble.

Hardware Société cafe is een absolute aanrader. Je vindt het cafeetje slechts op vijf minuten lopen vanaf de Sacré-Coeur. Goed om te weten: Je kan er niet reserveren, dus het kan gebeuren dat je even moet wachten. Maar een lunch bij Hardware Société cafe is het wachten absoluut waard.

 

Hardware Société cafe tip

Hardware Société cafe

Rue Lamarck 10

Metro: Anvers

Maandag, donderdag, vrijdag van 9:00 – 16:00 uur.

Zaterdag en zondag van 9:30 – 16:30 uur.

Op dinsdag en woensdag gesloten.

 

Instagram: @hardwaresocieteparis

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *