Laat je Parijse vintage thuisbezorgen

parijs vintage

Gek op designer items, maar altijd platzak? Pas de problème!

Parisiennes zijn dol op vintage en tweedehands. Er zijn dan ook talloze winkels te vinden in de stad die deze kleding verkopen. Echter, ook online kan je goed struinen en is het aanbod groot. De beste online tweedehands sites heb ik voor je op een rijtje gezet. Dus slijt je Chanel hakken niet langer op de klinkers van de lichtstad, maar laat de Parijse vintage bij je thuis bezorgen!

VINTAGE PARIS

De winkel van stylist Yukiko op rue Vieille du Temple is een feestje. Deze vintage shop is een goed adresje wanneer je op zoek bent naar een tweedehands Chanel in perfecte staat. Vintage Paris heeft producten van goede kwaliteit voor faire prijzen en de items zijn duidelijk gefotografeerd.

VESTIAIRE COLLECTIVE

Vestiaire Collective wordt steeds groter en bekender. Inmiddels zijn ze wereldwijd gelanceerd en daardoor worden er dagelijks honderden items geüpload. Je moet echt op deze site zijn wanneer je op zoek bent naar dat ene item waarvoor je nét te laat was met de sale. Zoals bijvoorbeeld de Céline knot armband of de Givenchy rottweiler sweater. De prijzen op Vestiaire Collective variëren. De ene dag scoor ik een koopje en de andere dag verbaas ik me over de hoge prijzen.

VIDEDRESSING

Videdressing zie ik als de goedkopere variant van Vestiaire Collective. Hier vind je namelijk iets meer koopjes. Nadeel van deze site is wel dat de koopjes verscholen zitten tussen het grote aanbod. Neem dus even de tijd om goed te zoeken maar dat zal zeker beloond worden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Videodressing heeft namelijk vaak kortingsacties per designer.

 

 

 

parijs vintage tip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beeld Kate Moss in de Ritz – VOGUE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *