De leukste Airbnb appartementjes in Parijs

Als jij je – zoals het een echte Hollandse Parisienne betaamt – voor een paar dagen een inwoner van Parijs wilt voelen, is Airbnb een echte uitkomst. Als je iets meer te besteden hebt kan je verblijven op de mooiste plekjes op geweldige locaties, want echt budgetproof is een Airbnb helaas niet. Voor een fijn ingericht appartement met goede voorzieningen (exclusief schoonmaak- en servicekosten) betaal je gemiddeld tachtig à negentig euro per nacht. Ter vergelijking: Een viersterrenhotel in het centrum van Parijs zal je zo’n honderd euro per nacht kosten. 

pascaline air b n b          

 

Mijn favoriete Airbnb is het huis van Pascaline, gelegen aan de Avenue Foch, vlakbij Victor Hugo en op loopafstand van de Arc de Triomphe. Het ruime appartement hangt vol leuke Japanse kunst en is dankzij de binnenplaats heerlijk rustig. Je voelt je er meteen thuis. Pascaline stuurt je van tevoren een PDF met een routebeschrijving en laat zelfs een flesje wijn achter. Kortom: Een fijne plek voor een weekendje Parijs. Het appartement is geschikt voor twee personen en is voor € 86,- per nacht beschikbaar.

Pascalines appartement vindt je hier

 

Ik ontdekte nog drie geweldige appartementen onder de 100 euro per nacht in Parijs. Ik ben hier nog niet geweest, dus boeken is op eigen risico, maar als ik de recensies mag geloven zijn ze zeker de moeite waard.

 Dit schattige appartement ligt in de Marais en je slaapt hier al voor zeventig euro per nacht!

airbnb parijs                 leuke airbnb parijs

 

De eerstvolgende keer dat ik naar Parijs ga wil ik in dit appartement verblijven. Het  is helaas bijna altijd vol, dus ruim van tevoren boeken is aangeraden.

airbnb adresje parijs                  

 

Dit pracht huisje ligt vlakbij de Eiffeltoren! Voor € 80,- per nacht is appartement van jou.

                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bron beelden : Airbnb & eigen archief.

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *