Parijs Tips

de beste tips in parijs
 • 6x handige apps voor in Parijs

  6x handige apps voor in Parijs

  Je smartphone is onmisbaar, daarom hier een paar handige handige apps die zeker van pas gaan komen tijdens een bezoek aan Parijs. Van restaurants tot markten, je vindt het allemaal met één druk op de knop.Lees meer »
 • Hôtel George-V

  Hôtel George-V

  Op Avenue George V, om de hoek van de Champs-Élysées, vind je het vijf sterrenhotel van Four Seasons : Hôtel George-V. Menig bekend acteur/influencer heeft hier de nacht doorgebracht. En terecht, want het is een van de mooist ingerichte verblijven van Parijs.Lees meer »
 • Zo boek je voordelig een hotel in Parijs

  Zo boek je voordelig een hotel in Parijs

  Parijs is nu eenmaal een toeristenstad. De hotels zijn daarom prijzig. Voor een gemiddeld vier sterren hotel in het centrum betaal je tussen de €100,- en €130,- per nacht. Gelukkig zijn er een aantal manieren om goedkoper te verblijven in de stad van de liefde. Lees meer »
 • Tour de Paris – De leukste tours door Parijs

  Tour de Paris – De leukste tours door Parijs

  Als je Parijs voor het eerst bezoekt kan ik me voorstellen dat je dolgraag een leuke tour door de stad wilt maken. Vermijd de hop-on hop-off bussen, want die staan toch alleen maar in de file en ga voor een leuker alternatief.Lees meer »
 • Met de auto naar Parijs?

  Met de auto naar Parijs?

  Met de auto naar Parijs? Dat kan! Afhankelijk van waar je woont in Nederland ben je ongeveer vier tot zeven uurtjes onderweg. Lees hier waar je rekening mee dient te houden wanneer je met de auto afreist naar Parijs en vind hier tips voor een goede parkeerplek.Lees meer »
 • Zo ga je voordelig met de Thalys naar Parijs

  Zo ga je voordelig met de Thalys naar Parijs

  Je kunt op verschillende manieren reizen naar Parijs. De eenvoudigste en ook een van de voordeligste manieren om te reizen naar Parijs is met de Thalys. Met deze hogesnelheidstrein sta je in minder dan vier uurtjes (vanaf Amsterdam) al in de lichtstad. Als je de Thalys ver van te voren boekt, dit kan tot maximaal […]Lees meer »
 • De leukste Airbnb appartementjes in Parijs

  De leukste Airbnb appartementjes in Parijs

  Als jij je – zoals het een echte Hollandse Parisienne betaamt – voor een paar dagen een inwoner van Parijs wilt voelen is Airbnb een echte uitkomst. Hier vind je de leukste appartementen die via Airbnb te boeken zijn.Lees meer »