Shoppen in Parijs

shoppen in Parijs de beste shop adresjes
 • 5 x vintage shoppen in Parijs

  5 x vintage shoppen in Parijs

  Vintage shoppen in Parijs.  Er wordt veel aan mij gevraagd: ‘Waar haal je toch al die vintage vandaan?’ Uit Parijs dus. Parijs is een echt vintage walhalla en telt enorm veel dépôt-ventes, maar waar vind je nu de échte koopjes? Ik heb vijf van mijn favoriete vintage shops voor je op een rijtje gezet. Chercheminippes […]Lees meer »
 • Fleux concept-store

  Fleux concept-store

  Even helemaal klaar met Merci? Op zoek naar originele souvenirs of toffe interieur items? Fleux is the place to be! Midden in de Marais vind je deze conceptstore, die bestaat uit 4 panden.Lees meer »
 • Astier de Villatte

  Astier de Villatte

  Astier de Villatte begon in 1996 met het produceren van ambachtelijk keramiek. In 2008 besloten ze de samenwerking aan te gaan met Françoise Caron en ontwikkelde ze een lijn met onder andere geur kaarsen, handzepen en eaux de colognes. Een bezoek aan het atelier kan niet ontbreken tijdens je reis naar Parijs. De prints op de borden en schalen zijn prachtig en elegant.Lees meer »
 • Ragtime Vintage

  Ragtime Vintage

  Ragtime is een van Parijs' bekendste vintage shops. Dit komt door haar eigenaar Françoise Auguet. Deze madame is gespecialiseerd in haute couture en vintage uit de jaren 20.Lees meer »
 • Galerie Vivienne

  Galerie Vivienne

  Ontdek een van de meest romantische hotspots van Parijs: Galerie Vivienne is een prachtige overdekte passage gebouwd in 1823. In de galerie vind je kledingwinkels, bakkertjes, boekwinkels en kunstgalerijen.Lees meer »
 • Repossi

  Repossi

  Repossi, een van de beste juweliers van de wereld. Op het Place Vendome in Parijs vind je hun mooiste winkel.Lees meer »
 • Le Bon Marché, het mooiste warenhuis van Parijs

  Le Bon Marché, het mooiste warenhuis van Parijs

  Le Bon Marché begon als Au Bon Marché en is een van de oudste warenhuizen van Frankrijk. Lees hoe het warenhuis is ontstaan en ontdek waarom het warenhuis zo bijzonder is.Lees meer »
 • Chique boodschappen doen bij La Grande Epicerie

  Chique boodschappen doen bij La Grande Epicerie

  De meest chique supermarkt van Parijs is La Grande Epicerie de Paris. Je vindt deze supermarkt op de begane grond van Le Bon MarchéLees meer »
Something is wrong.
Instagram token error.